Кутник алюмінієвий перфорований з сіткою

Кутник алюмінієвий перфорований з сіткою

Кутник алюмінієвий (металевий) перфорований з сіткою має довжину 2.5м. та 3м. Кутник алюмінієвий (металевий) перфорований з сіткою використовується в системі утеплення фасаду для обрамлення та вирівнювання всіх кутів будинку. Кутник алюмінієвий (металевий) перфорований з сіткою також використовується для обрамлення відкосів вікон та дверей, декоративних елементів з пінопласту.

Кутник алюмінієвий (металевий) перфорований без сітки використовується більше для шпакльовочних робіт, тому при утепленні фасаду я б не рекомендував його використовувати.
Кутник алюмінієвий (металевий) перфорований з сіткою має ряд переваг над алюмінієвим кутником без сітки:

— алюмінієвий кутник перфорований з сіткою надійніше приклеюється до пінопласту за допомогою сітки, що дає змогу ідеально вирівняти кути;

— алюмінієвий кутник перфорований з сіткою запобігає виникненню тріщин на кутах, бо при затягуванні пінопласта склосіткою, сітка йде в нахльост з сіткою кутника, тим саме зменшуючи товщину клею;

— алюмінієвим кутником перфорованим з сіткою легко обробити декоративні елементи з пінопласту, сітка кутника легко завертається на площу та краще приклеює декоративний елемент до стіни.

Пластмасовий кутник використовується для оздоблення арочних кутів та кутів округлої (неправильної) форми.